• Heel AV Droogverhurend Nederland op 1 plek
    Biedt ook je materiaal aan!
    Meer informatie
IT Geluid Communicatie Kabels Licht Sets Rigging Special FX Video Conference Diversen Decor & Stage

Materiaal toevoegen, stuk voor stuk.Waar moet ik zijn?

1. Zorg dat je ingelogd bent
2. Klik op 'Mijn Producten'
3. Klik op 'Nieuw product toevoegen'Product zoeken

Klik op 'Klik hier om het referentieproduct te zoeken' en type vervolgens de naam van het artikel in wat je wilt aanbieden. De productnamen liggen gelijk aan de naam zoals de fabrikant het artikel heeft benoemt en de fabrikantnaam is volledig uitgeschreven. Voorbeeldje: MA Lighting GrandMA2 light, of JBL VRX932LA-1. Zodra je het artikel hebt gevonden en geselecteerd, verschijnt de afbeelding.

Wat nou als mijn product niet in jullie database staat?
Klik dan op 'Ik kan mijn product niet vinden' en laat in ieder geval de naam van het artikel achter. Probeer daarbij zo volledig mogelijk te zijn. Als wij vinden dat dit product thuis hoort op Rent Around, voeren we deze voor je in en daarna biedt je het artikel ook direct aan. Er is verder geen actie vanuit jou vereist.


Eigen gegevens toevoegen

Zodra je het artikel hebt gevonden, kun je aangeven wat jouw huurprijs is (Bruto verhuurprijs per dag exclusief BTW) en hoeveel je er hebt liggen. Deze beide velden zijn vereist.
 

Additioneel kun je een omschrijving toevoegen en later kun je via 'mijn producten' ook een eigen afbeelding toevoegen aan jouw artikelen. Zodra alles is ingevoerd, klik op 'Opslaan' en ga verder met het volgende artikel.


Custom artikelen

Producten zoals een zelf gemaakte DJ Booth of zelfs eigen import producten mogen worden aangeboden op Rent Around. Hiervoor moeten wij alleen eerst dat product toevoegen aan onze database en die informatie zal je dus moeten aanleveren. Een voorbeeld van hoe je dat kunt doen, kun je hier downloaden.


Sets

Sets kunnen ook worden aangeboden op Rent Around. Belangrijke vraag hierbij is of je de set zelf hebt samengesteld, of dat de fabrikant dit heeft gedaan.

Heeft de fabrikant dit gedaan?
Dan voeren wij het in als elk ander artikel. Voorbeelden hiervoor zijn de artikelen in Geluid > Luidsprekers > Sets. Zulke sets voeg je toe zoals je ook losse items toevoegd.

Heb je set zelf samengesteld?
Dan kun je nadat je de componenten hebt toegevoegd aan je assortiment, via 'mijn sets' het materiaal groeperen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de componenten uit je assortiment halen. 

Het voordeel hierbij is dat ook wanneer iemand op zoek is naar een component uit de set, hij te zien krijgt dat het artikel bij verhuurder A als los wordt geleverd, en bij verhuurder B in een set. Bovendien zien wij dat vrijwel niemand zoekt op 'FOH Rack'. Waar wel naar gezocht wordt, zijn de componenten die zich erin bevinden.