• Heel AV Droogverhurend Nederland op 1 plek
    Biedt ook je materiaal aan!
    Meer informatie
Geluid Licht Video Special FX Rigging Sets Decor & Stage Kabels Diversen IT Communicatie Conference

Flexibel tijdens Corona Crisis

De Live Event (verhuur)markt was de eerste die de klappen kreeg van de Corona crisis, naar verwachting is het de laatste markt die ervan verlost wordt. Toch, binnen de AV markt gunt men elkaar een hele hoop en gelukkig zullen daarom veel bedrijven kunnen profiteren van het eerste herstel. Ik geloof dan ook heilig dat deze markt in staat is om hier gezamenlijk sterk uit te komen. En ik ben trots dat Rent Around daarin een rol kan spelen.

Bezoekersaantallen van Rent Around liggen gelijk aan de vraag naar materiaal. Vanzelfsprekend is dat nu laag maar normaal wordt Rent Around wekelijks gebruikt door ruim 1500 AV professionals. Allemaal op zoek naar materiaal en wij willen dat die vraag uit gaat komen bij hard geraakte ondernemers. Daar vallen ook ondernemers onder die nu geen kans zien een investering in Rent Around te doen.

Ondernemers die nu wel de kans zien om de tijdsinvestering te doen om hun verhuurvloot aan te bieden, bied ik aan flexibel te zijn in het factureren van hun deelname. Vandaar het aanbod om de factuur voor deelname pas 3 maanden nadat events weer toegestaan zijn te genereren. In overleg zal dan ineens €400,- of de eerste termijn (van maximaal 8) in rekening worden gebracht. Indien nodig schuiven we het eerste factuurmoment op naar de eerste dag van het eerstvolgende kwartaal. Zolang er gecommuniceerd wordt, komen we er wel uit. Registreren kan hier

Samen gaan we er het beste van maken. Blijf veilig, thuis en heel veel sterkte tijdens deze beroerde tijden.

Joost Maris

Dank aan SN Produkties voor het gebruik mogen maken van het 'Save The Event Industries' profielkader.