• >50.000 AV verhuurproducten op 1 plek
    Staat jouw assortiment er al tussen?
    Meer informatie
IT Geluid Communicatie Kabels Licht Sets Rigging Special FX Video Conference Diversen Decor & Stage

Maak ook bekend wat je verhuurt en doe mee!


Eenmalig €500,-?
Het is geen abonnement, er zijn geen herhaaldelijke kosten. Voor eenmalig €500,- mag jij al je huidig en toekomstig materiaal verhuren.

Hoeveel werk is het om materiaal aan te bieden?
Wij zorgen voor de productpaginas, dus het meeste werk is al gedaan. Jij hoeft alleen aan te geven wat je hebt liggen, hoeveel je er daarvan hebt liggen en wat jouw verhuurprijs is. 
 
Waarom zou ik mijn producten aanbieden op Rent Around?
Beschouw Rent Around als alternatief voor een verhuurcatalogus. Het opmaken en onderhouden van je assortiment gaat alleen een stuk makkelijker, en met ruim 250 bezoekers per dag hoef je er niet zelf voor te zorgen dat je potentiële klanten je aanbod in te zien krijgen. 

Wie gebruikt Rent Around, wat zoeken zij?
Op Rent Around wordt AV materiaal ontzettend gespecificeerd aangeboden. Vandaar dat alleen AV professionals weten hoe ze Rent Around moeten gebruiken. Veruit de meeste zoekopdrachten gaan uit naar specifiek materiaal om droog in te huren.
 
Hoe wordt ik verhuurder op Rent Around?
Registreer en selecteer de optie "Ik wil mij aanmelden als verhuurder" Jouw gegevens komen dan bij ons in een aparte lijst en we nemen zsm contact met je op. Neem je liever contact met ons op? Bel dan met 085-0607994 of mail!