• Heel AV Droogverhurend Nederland op 1 plek
    Biedt ook je materiaal aan!
    Meer informatie
IT Geluid Communicatie Kabels Licht Sets Rigging Special FX Video Conference Diversen Decor & Stage

Maak ook bekend wat je verhuurt en doe mee!


Eenmalig €400,-?
Het is geen abonnement, er zijn geen herhaaldelijke kosten. Voor eenmalig €400,- mag jij al je huidig en toekomstig materiaal aanbieden.

Hoeveel werk is het om materiaal aan te bieden?
Wij zorgen voor de productpagina, dus het meeste werk is al gedaan. Jij hoeft alleen aan te geven wat je hebt liggen, hoeveel je er daarvan hebt liggen en wat jouw verhuurprijs is. 
 
Ik hoorde ook iets over een commissie per transactie?
Klopt, optioneel kunnen transacties via iDeal afgerekend worden. Rent Around ontvangt daarbij een commissie van 3%. Het voordeel is dat er dan altijd vooraf wordt afgerekend. In de toekomst willen we meer toegevoegde waarde gaan bieden. Of je wel of geen iDeal op wilt nemen in je account, is aan jou. Wij vereisen dit niet. Toch geïnteresseerd? Lees hier meer.

Waarom zou ik mijn producten aanbieden op Rent Around?
Beschouw Rent Around als alternatief voor een verhuurcatalogus. Het opmaken en onderhouden van je assortiment gaat alleen een stuk makkelijker, en met ruim 250 bezoekers per dag hoef je er niet zelf voor te zorgen dat je potentiële klanten je aanbod in te zien krijgen. 
 
Hoe wordt ik verhuurder op Rent Around?
Registreer en selecteer de optie "Ik wil mij aanmelden als verhuurder" Jouw gegevens komen dan bij ons in een aparte lijst en we nemen zsm contact met je op. Neem je liever contact met ons op? Bel dan met 085-0607994, stuur een appje naar: +31624693614 of mail!